donderdag 24 februari 2011

Dag 1: 23 februari 2011: Amsterdam - Tel Aviv

Vandaag was eigenlijk een beetje een rare dag. De dag begon als iedere andere woensdag. Om 7 uur iedereen wakker maken en naar school laten gaan. Tom werkt vandaag thuis...
 
Om half 4 nadat ik van iedereen afscheid heb genomen, ga ik op weg naar Uithoorn. Het is inmiddels gaan sneeuwen. Na een tamelijk rustige rit kom ik om 10 over 5 aan in Uithoorn, we vertrekken meteen naar Schiphol. Jozef brengt ons weg (lekker makkelijk). 

Het is enorm rustig op Schiphol, dus om kwart voor 6 zijn we door de douane. We gaan wat eten bij Hot Wok (rode curry) en kletsen wat. Rond kwart voor 7 begeven we ons richting de gate. We halen nog even een lekker koffie bij Starbucks (waarom hebben we die niet in Roosendaal). Bij gate D47 aangekomen blijkt al snel dat we een half uur vertraging hebben. Het lange wachten kan dus beginnen. Ik heb nog even met Nicky ge-smst (wachten is saai).
Hé hé we mogen om 8 uur eindelijk door de security. En snel daarna ook door de paspoort controle (tweede keer). We hebben ons nog even verbaast over het feit dat er nog steeds mensen zijn die hun vloeistoffen niet apart aangeven en dus kwijt zijn. Eén stel ging zelfs zo ver dat ze de manager wilde spreken, maar ook van hem kregen ze hun potjes niet terug.
Met ruim 40 minuten vertraging zijn we dan toch eindelijk aan boord gegaan. De vlucht verloopt voorspoedig en we zullen rond kwart voor 3 (plaatselijke tijd) landen in Tel Aviv. Het wordt een kort nachtje.



 
Uiteindelijk was het 4 uur plaatselijke tijd voor we in het hotel waren. We werden verteld dat we morgen om half 9 moesten op staan, zodat we om kwart over 9 konden vertrekken, want het was een vol programma.

Dus eenmaal in het hotel was het uitkleden tandpoetsen en naar bed.

2 opmerkingen:

  1. Voor meer foto's: https://picasaweb.google.com/Bieljowski/IsraelRondreis02#

    BeantwoordenVerwijderen
  2. moet je hem wel klikbaar maken hoor :p

    BeantwoordenVerwijderen